Biserici si Statui, iti doresc…Bucuresti !

Dar cat mai multe. Si nu e vorba doar de Bucuresti ci si de intreaga Romanie. De asta e nevoie in Romania, de multe statui dar mai ales, de si mai multe biserici ! Pentru ca de ce sa nu recunoastem, prostia ajunge la nivele maxime, lumea simte nevoia sa cada in genunchi si n’are unde !

Primaria capitalei, prin doamna Firea, a decis sa dea si mai multi bani pentru biserici. Eu spun ca e corect, avand in vedere cata prostie exista in Romania, dar mai ales in capitala. Adica, daca l’ai ales pe Viorel Lis si pe golanu ala de medic in functia de primar general si pe blonda de la latrina3 sa’ti conduca ”primul oras al tarii”, de ce n’ai avea incredere in judecata ei ? Si are dreptate : ” PROSTI, da’ multi ! ”.

 

Despre Porumb Florin

Roman plecat de acasa, stabilit in Londra, gamer, high-end gaming system builder, pasional de IT, seriale, filme bune, mancare si restaurante BUNE, wiskey, leneveala weed si DAGS, yes...DAGS (irish gipsy slang). Asta e locul meu unde imi strig frustrarile catre lumea intreaga. Ma gasiti si pe Youtube, Porumb Florin, link-ul de mai jos
Notă | Acest articol a fost publicat în Diverse și etichetat , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s