Bomb-proof passports !

untitled

Acest post nu e o conspiratie ! Acum cateva zile vorbeam cu cineva si ii spuneam ca ma duc la Wembley si ca imi iau pasaportul cu mine, ca vad ca e la moda sa devii identificat dupa pasaport, chiar daca el a sarit in aer odata cu tine.

Cred ca moda a inceput de mult, la atentatele din Nairobi, primul atentat major comis de Osama bin Laden si a lui organizatie. Erau la inceput de <<cariera>>. Cu toate ca atunci atentatul a fost imediat revendicat, ca dovada aditionala, printre tonele de moloz s-au gasit si cateva pasapoarte.

9/11. Alte pasapoarte, desi tipii aia au sarit in aer cu multe tone de kerosen, nu mai spun de dezastrul ce a urmat dupa. Acum in Franta, desi astia se arunca in aer, pasapoartele supravietuiesc miraculos. Si nu, nu erau acasa ci la purtator. Ori astia fac cele mai smechre pasapoarte din lume ori cineva ne ia de papagali.

Despre 4k PC Gaming

Roman plecat de acasa, stabilit in Londra, gamer, high-end gaming system builder, pasional de IT, seriale, filme bune, mancare si restaurante BUNE, wiskey, leneveala weed si DAGS, yes...DAGS (irish gipsy slang). Asta e locul meu unde imi strig frustrarile catre lumea intreaga. Ma gasiti si pe Youtube, Porumb Florin, link-ul de mai jos https://www.youtube.com/channel/UCi1uUQGgEDx-teUxsKHY7dg
Notă | Acest articol a fost publicat în Diverse și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s